Comunicat del PI de Sant Llorenç des Cardassar

Comunicat
EL PI SANT LLORENÇ DES CARDASSAR DEMANA LA DIMISSIÓ DE L’EXECUTIVA DEL PARTIT I LA CONVOCATÒRIA D’ UN CONGRÉS URGENT
ESTÀ EN JOC UN INTERÈS COMÚ PER TAL DE FER VISIBLE LA NOSTRA ILLA I ESTAM EN EL NOSTRE DRET DE DEMANAR EFECTIVITAT I CONTUNDÈNCIA.. TRANSMETEM A NEN JAUME FONT EL NOSTRE AGRAÏMENT PER LA FEINA FETA.

Sant Llorenç, 13 de febrer de 2020.- Davant la dimissió anunciada per en Jaume Font com a President de El Pi i diputat al Parlament de les Illes Balears, la junta de El Pi Sant Llorenç des Cardassar es va reunir ahir vespre amb caràcter d’urgència.
La Junta considera que, davant els esdeveniments i per tal d’aconseguir la renovació que necessita El Pi, exigim la dimissió de l’executiva del partit, així com la convocatòria d’un congrés urgent per tal de delimitar les noves línies a seguir.
El Pi de Sant Llorenç aposta per la transparència i volem ser contundents davant aquests esdeveniments, ja que els interessos de tots els illencs estan en joc i són massa les passes que s’ han donat fins ara com per optar no reaccionar.
Per tant, manca reconèixer errors per part d’alguns membres del partit que fins ara han creat una divisió interna, és necessari fer autocrítica i deixar la porta oberta a noves persones que puguin dur endavant aquest, el nostro projecte.
Per altra banda, en nom de tots els membres de el Pi Sant Llorenç des Cardassar, volem agrair la gran tasca i els anys dedicats a la política per part den Jaume Font, el qual ha defensat per damunt tot i tots els interessos de la nostra comunitat balear, ara una mica més visible gràcies a ell.
Encara que els resultats de les darreres eleccions no ens hagin estat favorables, malgrat les divisions internes i les dificultats trobades en el camí, en Jaume Font ha demostrat perseverància, constància i una incansable capacitat de feina indiscutibles. Per això, volem transmetre a nen Jaume Font públicament el nostre agraïment per la seva feina i dedicació.
Esperam que aquests dies es produeixin els canvis necessaris per una actuació per part de l’executiva del partit conseqüent amb els esdeveniments que han ocorregut, deixant de banda interessos personals, ja que aquí està en joc un interès comú per tal de fer visible la nostra illa i aconseguir els drets que ens pertanyen. Estam en el nostre dret de demanar efectivitat i contundència.

El Pi Sant Llorenç des Cardassar.


fotos campanya electoral presentació Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.