Èxit del primer «Concert de Joves Músics» de 440 Aula Musical celebrat a l’Auditori Sa Màniga

El dissabte dia 8 de febrer, l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor estrenà un nou format de concerts «Concert de Joves Músics» que estrenaren les/els alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor, i que va ser presentat pel director de l’auditori Pere Santandreu, el qual va dir «que era un honor poder donar per primera vegada l’oportunitat a joves i al·lotes estudiants de música de tocar amb el nou format, on el públic estava també damunt l’escenari, i es creava un ambient més proper, que segurament molts dels que actuaren es dedicarien en el futur professionalment a la música, i que lamentava que hagués quedat públic sense poder entrar al concert, ja que en principi s’havien habilitat només 70 places, i que als darrers moments s’havien hagut d’ampliar a 90, continuà dient que ja havia comentat amb la directora del concert Rosa Carbonell, que per a l’any que ve ampliarien a dos dies les audicions».

Seguidament, sense més presentacions, (el públic seguia pels programes l’ordre d’actuacions), començà el concert de música clàssica en el qual participaren els 18 alumnes que duen anys d’estudi i preparació.
Al piano actuaren Carme Nadal, Llúcia Nebot, Olga Rodríguez, Agnès Lozano, i Sandra Garcia, interpretaren: Sonatina Op. 36 Nún1, Frank Lyde; French Doll William Gillock; Winter waltz, Catherine Rollin; Holiday in Paris, Wuilliam Gillock; A song of Simplicity, Elijiah Bossenbroek; Capricho árabe, Francisco Tàrrega.
Seguidament na Llúcia Nicolau, amb una impressionat i meravellosa veu va cantar, Lascia ch´io pianga de Händel, acompanyada al piano per la professora Rosa Carbonell i al violi la professora Catina Bibiloni.
Els alumnes de clarinet, Arantxa Rodríguez, Cecília Acedo, David Ángel Ledesma, Llúcia Nebot, i Víctor Quintana, acompanyats del seu professor Jaume Galmés, varen tocar: Andante and Caprice, G.W. Gluck, i Divertissement nún. 2, de W.A. Mozart.
Els alumnes de flauta, Amelie Febrer, Pilar Martínez, Francesca Sureda, Aina Forteza, i Rodrigo Tenorio, tocaren amb la professora Antònia Bassa, el Cannon de Pachelbel, i Primavera i Les quatre estacions, de Vivaldi.
Les violinistes,Núria Riera, Sandra Garcia, Bàrbara Caldés, Clara Barceló, i Carme Nadal, i Agnès Lozano, juntament amb la seva professora Catina Bibiloni, interpretaren la Sonatina I, W.A Mozart, i Concerto III Op. 3 de Vivaldi.
Finalment, el duet format per Sandra Garcia al piano i Núria Riera al violí, tocaren Allemande num. 145, Stradivari; Clar the Tracks!, Eduard Strauss.
Acabà el concert amb l’actuació a les flautes de Francesca Sureda, Rodrigo Tenorio, i Aina Forteza, que interpretaren Ragtime Cum-Bac Rag (1911), de Charles L.Johnson.
Va ser un concert únic i impressionant, començant pels joves alumnes de piano que van tocar per primera vegada amb un impressionat piano de coa, i a la resta d’alumnes que com ells havien estudiat cada dissabte, amb esforç i il·lusió. L’esforç va valer la pena, ja que va ser un concert únic i molt especial que segurament recordaran al llarg de la seva vida.
La directora de l’escola Rosa Carbonell, molt emocionada va donar les gràcies als alumnes per les hores d’estudi, esforç i ganes de superació, als professors per seva dedicació i treball constant que fan al llarg del curs, i finalment va agrair al tècnics i director de l’auditori les facilitats per a poder fer la l’audició.
Acabada aquesta, el regidor de Turisme i Delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, va fer entrega en representació de l’Ajuntament de Sant Llorenç, a totes i tots els joves músics d’un xec regal de 25 €, per a material didàctic de Músic Casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.