Crònica: Cardassar-Porreres

L’equip de G. Sastre cau derrotat al Moleter (2-1)

En el primer temps és quan es veieren els gols i l’expulsió d’A. Julve. El Cardassar s’avançà prest i després encara empliava més la distància en una jugada d’estratègia. A partir d’aquí, Abel es convertia en el protagonista, primer provocant la pena màxima que permetia als vermells retallar distàncies, i després, en una altra jugada, essent expulsat i condemnant els llorencins a jugar amb deu tota la segona part.

Amb l’ajustat del resultat i amb inferioritat numèrica, es preveia un segon temps molt llarg, però no va esser així fins pràcticament la darrera jugada del partit que els visitants inquietaren la porteria local, amb dos travessers, que haguessin pogut suposar l’empat porrerenc.

El Cardassar és líder amb la sorprenent diferència de 20 punts respecte del segon classificat.

Breus: M. Molango destituit.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada