Na Maria Eugènia Jaume, presenta “Esclaus Oblidats” a Manacor en el context de “Els Dilluns de l’Obra”

Anit passada aquesta historiadora i escriptora llorencina presentà a l’Espai Na Camel·la a on es porten a terme cada dilluns les conferències de l’Obra Cultural Balear de Manacor, la seva òpera prima, que posa nom i lloc als diferents camps de concentració que hi va haver a Mallorca durant la guerra civil, els quals molta gent -de forma intencionada- n’havia negat la seva existència.

Aquesta presentació comptà amb la sempre inestimable intervenció de l’escriptor i periodista Antoni Tugores, autèntic expert en memòria històrica, que feu la presentació de l’escriptora i també destacà les virtuts del llibre i la necessitat de publicacions com aquesta.

Tot seguit podeu veure el vídeo d’aquest esdeveniment, si voleu veure’n unes imatges picau aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada