Celebració a S’Agrícola del centenari del primer soci centenari

El proper diumenge 1 de març a les 19.h a l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor es celebrarà un acte especial en honor de Tòfol Pastor Noguera, (Manacor 29-02-1920), primer soci que compleix 100 anys, per tal motiu la junta directiva de s’Agrícola va decidir organitzar un acte per celebrar l’esdeveniment.
L’acte comptarà amb una interpretació d’obres seleccionades per piano a càrrec del pianista Andreu Riera, i la intervenció d’Antoni Tugores Manresa, biògraf de Tòfol Pastor, que parlarà de la vida de l’amo «Pifol», ja que a més de biògraf seu, es va criar al mateix carrer Provença, i va ser veí de l’amo en Pífol i la seva família com la que subscriu. L’amo en Pífol amb el seu caràcter alegre i bromista va ser el millor veí que vam tenir a la nostra infantesa.
Per acabar la festa de celebració es servirà un refrigeri.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada