Concert de sarsuela i cançó espanyola del duet Voicello al Centre Socioultural de ses Aules de Manacor

El divendres dia 21 de febrer, organitzat pel Consell de Mallorca, es va celebrar al Centre Sociocultural de ses Aules de Manacor un concert de sarsuela i cançó espanyola a càrrec de Carme Garí i Gabriel Fiol, components del duet Voicello. Nombrosos socis de l’Associació Amics de ses Aules que presideix Llorenç Morey, assistiren al concert, molts d’ells són seguidors incondicionals de Voicello.
Per aquest concert la soprano Carme Garí i el violoncel·lista Gabriel Fiol van comptar amb la col·laboració de la pianista i germana d’en Biel, Marina Fiol i la ballarina Stella García.
En Gabriel, va començar el concert interpretant la seva obra Gran Obertura, inclosa al seu nou disc Cello Works 2 que està presentant durant aquest 2020 a diferents pobles de Mallorca, continuant el concert amb diferents àries de sarsuela cantades per la encisadora i esplèndida veu de la soprano Carme Garí, i l’acompanyant amb delicats moviments dels balls de Stella, que combinava el ball clàssic amb diferents estils de ball espanyol com el flamenc o l’estil bolero.
Per a la presentació de les diferents obres s’alternaven Gabriel i Carme, que de forma amena i divertida explicaven les diferents cançons, fins i tot na Marina, que a més de bona pianista va demostrar les seves dots interpretatives presentat de manera divertida una de les obres. El públic va col·laborar i participaren també de l’espectacle on hi va haver moments molts simpàtics. A petició dels nombrosos assistents na Carme va fer un bis en mallorquí per tancar el concert cantant La Dama de Mallorca.
Acabat el concert molts dels assistents es fotografiaren amb Voicello, i compraren el seu disc, que amablement signaren Gabriel i Carme.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada