Fotos Cercavila de Carnaval i ball disfresses de sa Coma

Un any més a tot el terme de Sant Llorenç des Cardassar es celebraren unes animades Festes de Carnaval 2020, amb tallers de màscares, ruetes infantils escolars, concursos de carnaval, desfilades , balls de Carnaval, etc.
A sa Coma la concentració i sortida de la Rua es va fer des de la Delegació, la desfilada pels carrers va estar acompanyada per la Xaranga els Valencians. A les 17.45 h arribaren al poliesportiu de l’escola, on hi va haver un animat ball de disfresses i concurs. Enguany el jurat va estar format per representants de les diferents associacions i presidit pel delegat de sa Coma, Nicolau Bordal. La regidora Emília Díaz-Asensió, juntament amb na Cati Mari, van estar en tot moment pendents de l’organització de la festa.
El 1r premi del concurs de disfresses el va guanyar la nombrosa comparsa Galácticas. El 2n Amanitro, una disfressa de robot amb una única participant. El 3r premi Ganchillera i sus ovillos, i finalment el 4t el grup Pavos. El jurat va valorar la confecció, elaboració,originalitat, creativitat, animació i complements. Enhorabona als guanyadors i a tots els participants a l’animada festa i ball de disfresses de sa Coma que es divertiren amb l’animació del DJ Kike i Simonet.
Pel que respecta a Son Carrió i Sant Llorenç, va acompanyar les respectives desfilades la Banda de Música de Sant Llorenç dirigida per Pere Siquier.


Foto de La Banda de Música a Son Carrió.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada