Antoni Tugores Manresa presenta un nou llibre de cuina

Dimecres dia 4 de març, a les 20 h a la Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor , es durà a terme la presentació de un nou llibre de cuina de l’escriptor, historiador, investigador, i periodista manacorí, Antoni Tugores Manresa. «Cuina encara més econòmica. Receptes fàcils per a temps difícils”, hi intervendran Antònia Matamalas, Sebastià Vidal-Joan, Filòleg i Gastrònom, i l’autor, Antoni Tugores.
Antoni Tugores, en temes gastronòmics, ha rebut dos premis de Gourmand World Cookbook Awards . El 2007 en la categoria de cuina mediterrània pel llibre ´Memòria de la Cuina Mallorquina´ i el 2010 en la categoria de cuina en català, pel seu llibre “Cuina econòmica”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada