Interessant concert del cor de cambra Ars Antiqua a la Reial Acadèmia de Sant Sebastià de les Belles Arts de Palma

El dimecres 26 de febrer, el Cor de Cambra Ars Antiqua,dirigit per Eulàlia Salbanyà, va oferir un interessant i molt bon concert a la Reial Acadèmia de Sant Sebastià de les Belles Arts de Palma, amb obres de; Joan Brudieu, Frederic Mompou, Cristòfol Taltavull, Tine Bec, Matilde Salvador, i Manuel Coley entre altres. Un programa molt interessant que va donar una visió molt ampla del repertori d’Ars Antiqua.
Un dels objectius de la Reial Acadèmia de Sant Sebastià,que presideix el professor, músic i compositor, Josep Prohens és el foment de les Belles Arts en totes les seves branques i expressions i també obrir-se a la societat plural del segle XXI, per això, a les programacions anuals de la institució donen cabuda a solistes, cors, orquestres, etc. de la Part Forana amb l’objectiu de difondre la seva tasca en benefici de la cultura de les Illes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada