Profitós cap de setmana a Palma de la Banda de Música de Sant Llorenç

El passat cap de setmana, els components de la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, juntament amb el seu director, Pere Siquier, van passar un enriquidor i profitós cap de setmana a l’Hotel Iberostar Cristina de Palma. El motiu de la concentració era per començar a preparar el concert de Pasqua, ja que tenen previst l’estrena de L’esqueix, una Cantata per actriu, cor infantil, i banda, el dia 25 d’abril a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor.
El text de l´obra és de Salvador Galmés, amb música de Gabriel Oliver «Torres» .La part teatral anirà a càrrec de l’actriu Francesca Galmés, i comptarà a més amb la col·laboració del Cor infantil de 440 Aula Musical.
El dissabte al matí, la banda va aprofitar per prepar el concert, i el capvespre els músics van tenir l’oportunitat de treballar novament baix les ordres del seu director Pere Siquier, i colze a colze amb un músic de la categoria d’en Biel Oliver. A l’assaig també va acudir la directora de 440 Aula Musical, Rosa Carbonell, per perfilar els detalls de tota la part coral, ja que els alumnes de l’acadèmia participaran al concert. Segons, Rosa Carbonell, li va agradar molt l’obra i com fa feina en Pere Siquier, “és un Senyor!”.
Els músics de la banda quedaren molt satisfets i il·lusionats, ja que segons ells, sens dubte serà un concert espectacular, ja que tant en Pere, en Biel, i na Rosa són tres músics genials i la part teatral està assegurada amb Francesca Galmés.
Entre músics i familiars, van ser 70 persones que passaren el cap de setmana a Palma, i que com una petita i gran família gaudiren de bona música i millor companyia.
L’assaig de la banda a Palma va ser el darrer, ja que el passat dimarts en prevenció a causa dels problemes del Coronavirus, la junta directiva de la banda, va decidir amb gran encert suspendre l’assaig. Esperem que aviat puguin trobar solució.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada