Calaix de música: Els Pets – Munta’t-ho bé

Si a l’any 93 tenies entre 1 i 20 anys hi havia dos carnets que s’havien de tenir sí o sí. Un era el carnet jove de La Caixa o Sa Nostra i l’altre era el del Club Super 3, que amb sèries com Bola de Drac i Dr. Slump arrasava entre joves i no tan joves. Tant és així que el Club Super 3 manté encara a dia d’avui la marca de ser el club infantil més gran d’Europa amb més d’un milió i mig de socis.

Anys abans havia sentit anomenar diverses vegades dos grups de música amb uns noms certament “diferents”: Els Pets i els Sopa de Cabra. Sempre recordaré les paraules de ma mare quan va sentir aquests noms per primera vegada “ja em diràs que poden ser amb aquest nom!”. El fet és que en arribar l’estiu els matins de l’estudiant adolescent es feien llargs i la televisió era una eina de passatemps habitual, i entre sèrie i sèrie, va fer-hi acte de presència la “cançó de l’estiu” d’aquell any: Munta’t-ho bé, que cantava “aquell grup dels culs, Els Pets” del que fins llavors just en sabia el nom, a on un grup de joves fent el bandarra i vestits amb banyadors a l’antiga, cantaven una cançó de ritme endimoniat que convidava a botar i cantar a les totes.

Anys més endavant vengueren els concerts🤘 multitudinaris a Sant Llorenç d’aquest grup de Constantí (i visca la mare que els va parir), els Sopa de Cabra, els Lax’n’ Busto… però aquesta és una altra història🙂.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.