Des d’Aproscom Fundació, foQua i Plena Inclusió Illes Balears “Necessitam la teva col·laboració”

Eva de Francisco Puente, responsable de comunicació d’Aproscom Fundació, ens sol·licita un cop de mà per fer difusió de la campanya orquestrada conjuntament amb foQua (foro per la qualitat) i Plena inclusió Illes Balears, baix el següent enunciat: Les persones amb discapacitat intel·lectual, de desenvolupament o trastorn mental, necessiten sortir a realitzar passejos terapèutics.
“No les increpis, posa’t al seu lloc. Per a elles és una necessitat”.

A vegades no és gens estrany que quan una persona es veu subjecta a una prohibició que minva la seva llibertat i veu com un altres passegen tranquil·lament pel carrer, els increpi creient que ho fan perquè els hi ve de gust o que la seva insolidaritat els fa botar els preceptes que ens són comuns a tots. Però els crits no arreglen res i es pot córrer el risc que ens rebaixin a nosaltres mateixos…I molt més encara si van dirigits a persones amb discapacitat intel·lectual, de desenvolupament o amb trastorns mentals.
Per aquestes persones sortir a fer els seus passejos terapèutics és una necessitat. No les increpis. Pensa-t’ho bé abans.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada