Opinió sobre el Covid-19 de Manuela Messeguer Barrios, infermera de Centre de Salut de Sant Llorenç i regidora del Partit Popular a l’ajuntament

Avui ens dóna la seva opinió sobre l’actual crisi provocada pel coronavirus, Manuela Messeguer Barrios, infermera de professió que treballa actualment al Centre de Salut de Sant Llorenç des Cardassar, i a més, és regidora del Partit Popular, actualment a l’oposició, de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Manuela Messeguer:
En aquests dies de pandèmia i perill, perquè seguim transmetent el virus, el pitjor de tot és la incertesa i la sensació que no es fa res per part de l’ajuntament (la regidora Maria Galmés “Pastera” a part, que fa el que pot i més ). Només ens queda pensar que tot això passarà i que passarà bé.

Això sí, un punyeter desastre sobretot pel que fa a organització de les institucions, que sens dubte tothom té la sensació que no fan el que toca i des d’un ajuntament també toca moure fitxa i els serveis socials brillen per la seva absència .. .al igual que el batle que ni està ni se l’espera, i si està fent alguna cosa com no ens ho comunica, doncs no ho sabem. I dels negocis del municipi i veïns autònoms … l’ajuntament també ha de prendre mesures en comerç. Ja que sí que tenen competències.

Per als veïns, en matèria d’impostos, hi haurà molts que ho passaran molt malament a partir d’ara i durant tot l’any … Cal pensar més enllà i això és sols el principi. Però la cicatriu que aquesta pandèmia deixarà, durarà tot l’any que ve.

Trobo a faltar que aquest ajuntament anomeni una taula per a la gestió de tots els problemes que ens afecten en aquests moments i ens afectaran després, comerços que no podran obrir per què no vindran els turistes i els hotels no obriran. etc.

És normal que tots es preocupin del “avui” però hi haurà un demà i es farà molt llarg si no es prenen mesures. I aquestes mesures han de ser meditades i consensuades “APRENGUEM” Una TAULA DE GESTIÓ POST. Però d’això ja hi haurà temps de parlar i demanar explicacions i responsabilitats, ara per ara mateix el més urgent seria que el batle s’impliqui en al menys posar a disposició dels sanitaris un equip de persones que puguin rastrejar els afectats i els seus familiars per poder donar-los recomanacions i tenir-los controlats per no propagar més el virus.

El que he dit, espero que tot vagi bé per a tots! I QUEDAR-SE A CASA i si ens necessiteu trucar a al Centre Sanitari el telef. 971 569.748.

Pel que fa a la meva situació personal, (com em pregunten) m’aixeco cada dia pensant en els meus pacients i a quants he de trucar per saber que puc fer per ells, estic obsessionada pel contagi, no el puc separar de la meva vida personal fa 10 dies que vaig tenir el meu tercer nét ja, i a l’única cosa que aspiro és a poder abraçar a ells, als meus fills i a tots els meus éssers estimats, la meva família a hores d’ara són totes i tots els habitants del municipi i estic molt preocupada per tots, em passo el dia pensant en coses que es podrien fer per part de l’ajuntament per estar prop de la gent i saber quines són les seves necessitats, tenim altaveus al poble, ja li he demanat a l’ajuntament que a part de música ens transmetin que estan amb nosaltres que es cuidin, que acudeixin a nosaltres per telèfon per al que necessitin, que el batle ens parli, que a dia d’avui no ens ha dirigit la paraula, ni als sanitaris ens han donat el seu suport directe, ni una trucada “para que nos sintamos arropados”.

Aquí al centre cada dia ve o ens crida la regidora de Sanitat (Maria Galmés) jo crit gairebé cada dia a el regidor de policia que també està col·laborant i el regidor Pep Jaume (Gall) ho vaig veure netejant amb el seu tractor carrers, però el resta no en sé res. No sé que fan els serveis socials i em pregunten molt quan vaig als domicilis i no tinc resposta perquè no s’han posat en contacte amb nosaltres. En fi, que la part política per mi deixa molt a desitjar crec que estan massa “enfrascados” en la gestió i no pensen com a mi m’agradaria en les persones.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada