Opinions Covid-19 de Catalina Rosselló Moragues, regidora de Mercats Municipals, Comerç i Escoletes d’Estiu

“No crec que ningú mai pensàs que el coronavirus arribàs a aturar per complet tot el món, com ha fet.
Ens costarà molt aixecar el cap i que tot torni a la normalitat que hi havia abans, però és important ajudar que no s’escampi més i aturar-lo…Potser, fins i tot, sigui una lliçó que ens dóna la Terra.
En referència als comerços, només estan oberts els forn i botigues de menjar, estancs i farmàcies. Com per tot…i els mercats, tant el de Sant Llorenç com el de Son Carrió, només venen 3 venedors de fruita i verdura i el peixater cada 15 dies.
Catalina Rosselló Moragues, amb els seus companys del PSOE

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada