Música als balcons: 2ª edició

Comunicat Escola de Música de Capdepera.
Després de la bona acollida de la primera edició, arriba la 2ª edició de música als balcons que tendrà lloc el proper dissabte 11 d’abril a les 12h al balcó, portal o terrassa de casa teva!
En acabar fes-nos arribar un vídeo i/o fotografia perquè la poguem compartir. El repertori tornarà a ser totalment lliure perquè hi pogueu participar totes i tots. Si algú vol interpretar alguna obra relacionada amb la música de la setmana santa la proposta serà més que benvinguda.
Des de www.card.cat ens complau donar difusió de les activitats de l’Escola de Música de Capdepera, ja que a més del terme de Capdepera tenen alumnes de sa Coma, Cala Millor i altres pobles de la comarca.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada