El sector turístic de Sant Llorenç i Son Servera no pagarà la taxa d’ocupació de via pública aquesta temporada

Els representats del Consorci de Turisme de Cala Millor varen anunciar la mesura ahir als hotelers i avui s’ha confirmat de manera definitiva davant els representants de l’oferta turística complementària del municipi.
Els representants del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han continuat aquest dimecres amb les reunions amb el sector turístic. Així, han volgut conèixer també les inquietuds i la situació de restauradors i comerciants de la zona davant la crisi de la Covid-19.
Així, en una reunió en línia mantinguda amb alguns representats d’aquesta oferta complementària, s’ha convidat el sector a la reunió setmanal que es va acordar amb l’associació hotelera de la zona i se’ls ha ofert la possibilitat de, en representació del seu sector, poder fer propostes perquè els ajuntaments puguin aportar la seva ajuda.
A més, també els han traslladat que, definitivament, com a primera mesura en aquest sentit, la taxa per ocupació de la via pública no es cobrarà durant tota aquesta temporada. Una mesura que els representants han agraït, així com també l’interès d’ambdós ajuntaments en aquesta situació difícil. A més, s’estan estudiant també més mesures econòmiques tant per a empresaris com per a treballadors.
Tant els uns com els altres han coincidit amb la necessitat de remar junts i en una sola direcció per salvar el sector. Tot i la gran preocupació d’aquests empresaris, el missatge final és positiu: «es tracta de lluitar junts, d’afrontar la temporada vengui con vengui i encarar amb ganes la pròxima», ha explicat com a conclusió de la reunió Margalida Vives, presidenta del Consorci.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada