Suport a la campanya Coronavirus i Càncer de l’AECC

Benvolguts amics,

Desitgem que us trobeu molt bé i portant amb molt d’ànim el confinament.

A causa de la situació d’emergència socioeconòmica provocada pel coronavirus, l’AECC ha posat en marxa una sèrie de mesures per a mitigar aquests efectes en els malalts de càncer i les famílies més vulnerables, destacant les ajudes econòmiques del fons d’emergència social; sent imprescindible per a això continuar comptant amb l’ajuda de tota la societat, ara més que mai.

Per això us volem demanar la vostra col·laboració i que solidàriament i durant les pròximes setmanes ens ajudeu a difondre aquest missatge.

També estam a la vostra disposició per a gestionar qualsevol entrevista amb els nostres professionals que pugui ser del vostre interès i ens ajudi a donar difusió de la tasca que l’AECC està duent a terme durant el confinament.

Gràcies anticipades pel vostre suport incondicional.

Una abraçada,
Isabel Andreu Martorell
Comunicación y Marketing AECC Baleares

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada