Mapa oficial de la COVID-19 a les Illes Balears

La Direcció General de Salut Pública i Participació ha elaborat una pàgina web que permet consultar les dades de la Covid-19 arreu dels pobles de les Illes Balears i poder saber els casos actius, els acumulats, les altes, les defuncions i la data d’inici dels símptomes.

Segons aquest mapa (oficial) al municipi de Sant Llorenç  no hi ha casos detectats de COVID-19. Si us interessa saber altres municipis a dalt a la dreta veureu que hi ha una pestanya que posa “municipis”i allà podreu accedir a aquesta informació

MAPA

 

2 pensaments a “Mapa oficial de la COVID-19 a les Illes Balears

  1. Un acte més de desinformació per part de les autoritats. Com s’atreveixen a publicar aquest tipus de dades que no fan altre cosa que confondre? Sí, ens tranquilitzen i ens dónen esperança, però com diu en Pau, aquests són els casos oficials. Quantes persones coneixeu a qui li haguin fet test? Jo, ningú. Les dades no oficials indiquen que hi ha molts més infectats que els que ens fan creure. Primer han enviat als sanitaris a arriscar la seva vida sense medis de protecció adients (les mateixen autoritats que després tenen la desvergonya de posar-te una sanció si ets un empresari i tens un treballador sense el corresponent EPI) i ara ens mollen amb indicacions contradicròries: es recomanable que utilitzin mascareta, no obligatori -perquè no en tenim per tothom-, utilitzin-ne si en tenen i si no, no, els guants, bé, si però no, si en tenen sí i sinó; i falses: només 11 casos…indignant.
    Esper que algún dia algú els exigeixi responsabilitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.