S’anul·len les franges horàries a tot el municipi de Sant Llorenç

Segons esmenta a una piulada el batlle de Manacor, en Miquel Oliver, fent referència a un document aprovat avui per la Delegació de Govern a les Illes Balears, queden suprimides les franges horàries als nuclis de població de menys de 5000 habitants.

“Les franges horàries previstes a l’article 5.1 no seran d’aplicació a aquells municipis que administrin nuclis de població separats amb una població igual o inferior als 5000 habitants, en els quals la pràctica d’activitats permeses per aquesta ordre es podrà portar a terme entre les 6:00 h i les 23:00 h”.

Tenint en compte que cap dels municipis poblacionals de Sant Llorenç arriba a aquesta quantitat d’habitants, a partir d’ara es podrà sortir a passejar i a practicar esport a qualsevol hora entre les 6 del mati i les 11 de la nit. Això sí, pel que fa als passejos i la pràctica esportiva, es continua de moment amb la prohibició de sortir del municipi i amb la recomanació de continuar amb les mesures de distanciament social fins a nova ordre.

Pels qui no resideixen a Sant Llorenç i tenen dubtes, per posar l’exemple més proper, al Municipi de Manacor, els nuclis de Manacor i el port segueixen amb franges. Son Macià, Cales, S’Illot, Cala Morlanda, Cala Anguila, Cala Mandia, Son Negre… sense franges.

 

7 comentaris a “S’anul·len les franges horàries a tot el municipi de Sant Llorenç

 1. Hola, Serafí. Al final de l’escrit crec que t’has equivocat. Per lo que entenc, a la fase 1 sí que es pot sortir del municipi. Podem anar per tot; lo que no podem fer és sortir de la Comunitat autònoma. Tens permís, per exemple, per anar a Manacor o Palma a visitar uns familiars o amics. I amb més motiu, si un té una segona residència a un altre municipi, ja hi pot anar. Lo que no canvia a municipis grans és la distribució de les franges horàries per regular l’ocupació de via pública.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
  • Per fer esport i passejar encara no es pot sortir del municipi, era això al que em referia. Encara que sembli una incongruència, un resident a Sant Llorenç pot anar a sopar a un restaurant de Sóller, però no pot sortir, passejant o fent esport, del municipi.
   Ho editaré perquè així com està pot crear dubtes. 👍🏻

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Ok, exacte, així és. I tens TOTA la raó, és una mesura incongruent, com moltes altres. Les franges a la fase 1 no tenen molt de sentit. Tot està ple de contradiccions i mesures despòtiques. I la gent, en general, segueix sense alçar la veu… Doncs ens espera, així, una “nova normalitat” on ho passarem molt “pillo”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +5 (de 5 vots)
 3. Per cert, per a aquest procés de desconfinament cap a la “nova normalitat”, vet aquí una lectura recomanada: “Nineteen Eighty-Four (1984)” de George Orwell.

  I, evidentment, també la película posterior:

  https://www.youtube.com/watch?v=1yj_Ww6jRkc

  No estaria malament recuperar lectures antigues (o no tant?) per a aquesta època de Covid 19.84… perdó, volia dir Covid 19.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)
  • Gràcies per la recomanació. En aquest sentit, sobretot pel que fa al control dels mitjans i les institucions per part del poder, també em va agradar bastant “V de Vendetta”. De totes maneres, des del meu punt de vista i en major o menor mesura, aquesta situació la patim aquí (Illes Balears) d’ençà ja fa massa temps.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada