Els Serveis Socials Municipals de l’Ajuntament de Son Servera posen en marxa un nou sistema de targeta moneder

Aquesta targeta permetrà comprar aliments i productes bàsics en els comerços locals sense necessitat d’acudir a recollir-los a l’Ajuntament.
Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Son Servera han canviat la seva manera de fer arribar els aliments i productes bàsics a la ciutadania que ho pugui necessitar. Així, des d’ara, en lloc de fer donació d’aliments directament, l’Ajuntament disposa per a qui ho necessita d’una targeta recarregable que servirà per adquirir aliments i productes de necessitats bàsiques en els comerços del municipi.
Aquesta targeta tindrà un valor monetari definit pels Serveis Socials i que es correspon a la mateixa quantitat que la que es destinaria a aliments i que dependrà de la quantitat de persones que formin el nucli familiar.
L’objectiu és no condicionar l’alimentació de qui rep l’ajuda i que així puguin elegir quins productes volen consumir, i facilitar també l’accés a aquests a productes frescs que garanteixin una alimentació sana i equilibrada, a més d’evitar l’estigmatització d’haver d’acudir a recollir els aliments o productes d’higiene i també alhora beneficiar el comerç local, on podran anar a comprar els productes.
Aquesta targeta només és podrà utilitzar en establiments d’alimentació o productes bàsiques i es renovarà periòdicament. Per tal de fer la renovació, els beneficiaris han de firmar unes condicions amb els Serveis Socials, entre les quals hi ha l’obligatorietat de presentar els tiquets de compra.
Per sol·licitar aquesta targeta només cal posar-se en contacte amb els Serveis Socials. Totes aquelles persones que ja rebin el servei de donació d’aliments rebran la targeta automàticament.
“És una manera més àgil, segura i humana per ajudar a pal·liar les dificultats dels nostres veïnats i, a més, una forma de normalitzar la situació, que qui vulgui menjar arròs pugui fer-ho el dia que vulgui, puguin anar a comprar i no a Serveis Socials, etc.”, ha declarat Margalida Bonet, regidora de l’àrea.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada