Bernat Bauzà Matamalas, nou guanyador del XVIII Concurs de Cartells dels Cossiers de l’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor

Les dues finalistes, Margalida Estelrich i Neus Morlà, són companyes de Bauzà a 2n curs de batxillerat artístic de l’IES Mossèn Alcover

Per divuitè any consecutiu l’Escola Municipal de Mallorquí ha convocat el Concurs de Cartells dels Cossiers, que va adreçat a alumnes escolaritzats al municipi de Manacor.

Cada any els alumnes escolaritzats al municipi de Manacor de 3r i 4t d’ESO, batxillerat i mòduls professionals tenen la possibilitat de participar en un concurs de cartells, en què el guanyador és el que serveix per anunciar les dues sortides de l’any dels Cossiers de Manacor.

El guanyador d’enguany, d’un total de 32 cartells presentats, ha estat Bernat Bauzà Matamalas, de 2n de batxillerat artístic de l’IES Mossèn Alcover. Les dues finalistes han estat alumnes de 2n de batxillerat artístic, també, del mateix centre: Margalida Regina Estelrich Vadell i Neus Morlà Habib. Els premis consisteixen en 150 € per al guanyador i 50 € per a cada finalista.

Aquesta edició ha estat marcada pel confinament i, per això, l’Escola de Mallorquí vol agrair l’esforç del professorat dels centres educatius de Manacor, que s’han involucrat per fer d’intermediaris i han motivat l’alumnat a participar-hi des de la distància.
1er Premi Bernat Bauzà

2on finalista Neus Morlà

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada