La policia de Sant Llorenç troba el cotxe d’un home que havia comès un atropellament a Manacor i havia fugit

La policia llorencina va col·laborar de forma decisiva ahir amb el seu departament homònim de Manacor, en la recerca i troballa d’un conductor que havia atropellat a una al·lota de 16 anys a Manacor i que, a més, després de ser detingut va donar positiu en els controls de drogues (cocaïna) i alcohol.

Segons esmenta la notícia, la topada va ser tan forta que l’adolescent va sortir disparada uns 12 metres més enllà del lloc del xoc, tot i que sembla que per molt estrany que sembli, les ferides no eren greus i el seu pronòstic era reservat.

El cos policial de Sant Llorenç, havent-se assabentat de la fugida d’aquest conductor després de l’atropellament en direcció a Porto Cristo, trobà el seu vehicle a una cuneta de la carretera que uneix El Port i Son Servera i que transcorre pel municipi de Sant Llorenç.

Per saber-ne més, podeu consultar la notícia al diari Última Hora picant aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada