Presentació del Pla de Mobilitat Sostenible

El dimecres, 1 de juliol a les 20 h a l’Espai 36, l’Institut Opinòmetre Balear presentarà el Pla de Mobilitat Sostenible que afectarà el nucli poblacional de Sant Llorenç des Cardassar.

Aquesta presentació, programada pel mes de març i que va haver de ser endarrerida per mor de l’Estat d’Alarma, té com a objectiu mostrar i donar a conèixer a la ciutadania les mesures d’acció concretes i adaptades al nucli urbà que s’han aprovat per aconseguir un sistema de mobilitat sostenible i també més útil per a la gent.

Aquest pla afecta la mobilitat no motoritzada, la circulació, els aparcaments, les senyalitzacions i el transport públic.

El pla ha estat el resultat de les enquestes de les quals tota la ciutadania va poder participar a través de la web municipal i a través de les dependències de l’Ajuntament i també gràcies a les aportacions de l’empresa de l’Institut Opinòmetre Balear, experts en la matèria.

Un nucli urbà que prioritza la ciutadania, però actiu amb relació als vianants, als cotxes i també als treballadors més afectats per la circulació és el que es vol aconseguir amb aquest projecte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.