Presentació del Pla de Mobilitat Sostenible de Sant Llorenç des Cardassar (Vídeo)

Anit passada un membre de l’Institut Opinometre Balear presentà el pla de mobilitat sostenible que ha redactat i que han portat a terme tenint en compte els resultats de l’enquesta realitzada al nucli urbà de Sant Llorenç.

Aquest pla, que podeu consultar a aquest enllaç (amb alguns canvis posteriors al vídeo), romandrà exposat durant tot aquest més de juliol, durant el qual s’hi podran presentar al·legacions i està protagonitzat per una sèrie de canvis estructurals a la circulació del nucli urbà llorencí com és una zona ACIRE, diversos canvis de circulació, previsió d’aparcaments i qualque tall permanent transitable tan sols per a vianants.

Si teniu qualsevol dubte al voltant del document en pdf de l’enllaç, podeu consultar aquest vídeo a on aquest membre de l’Institut Opinòmetre Balear va desgranar i explicar alguns dubtes. També en podeu veure unes imatges (han quedat una mica fosques) picant aquí.

4 comentaris a “Presentació del Pla de Mobilitat Sostenible de Sant Llorenç des Cardassar (Vídeo)

 1. No diu res de les mesures que es duran a terme per fer-ho cumplir, com possar policia a peu per el casc antic, al menys de dia… Pq jo visc al casc antic, i hi ha molta de gent que fa el que vol…. sense respectar normes, ni veïnats… ò una mena de policia educador… perque si no ho feim aixi, fent respectar, aquest plà serà només una utopía.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +5 (de 7 vots)
  • A la costa ho teniu difícil,
   just hi ha un amo i tot és un engany,
   per renovar un edifici,
   té carrers tancats tot l’any.

   Que ho provi de fer un altre,
   tenir un any de material al carrer,
   fer renou i vessaments,
   a veure la multa com li escalda.

   I és que ho té tot com a ell li agrada,
   posa hamaques i para-sols sense turistes,
   no vol els mallorquins, s’estima més una platja privada,
   i els polítics no amollen la cadira i giren la vista.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 5 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada