L’Escoleta d’Estiu Municipal de Son Servera s’inicia amb totes les garanties de seguretat

Comunicat Ajuntament de Son Servera.
A més de les mesures obligatòries per la Covid-19, els monitors han rebut una formació específica de riscs laborals

Els 22 monitors que formaran part de l’equip docent de l’Escoleta d’Estiu Municipal d’aquest any varen rebre el dimarts 30 de juny una formació específica de riscs laborals per tal de poder oferir seguretat als pares i als nins que enguany participen d’aquest servei que ha reduït en un 50 % la quota de matrícula per tal d’ajudar les famílies.
Amb aquesta formació es pretén que tot es pugui dur a terme amb les màximes garanties de sanitat i seguretat, a més de sumar-hi les mesures de seguretat descrites pel Ministeri de Sanitat, entre les quals s’inclouen un aforament limitat, la realització de les activitats a l’aire lliure o en espais ventilats o prohibir el contacte entre els subgrups que es formin, entre d’altres.
Fotos formació monitors.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada