La Flama del Canigó arriba a Sant Llorenç

Avui dematí la Flama del Canigó ha arribat a Sant Llorenç des Cardassar. A les 9,30 hores, el batle, Mateu Puigròs i la regidora de cultura, Dolors Sánchez, han rebut la flama de mans del president de l’OCB de Sant Llorenç, Tomàs Martínez, que l’havia recollida de l’Ajuntament de Manacor de mans del president de l’OCB de Manacor, Serafí Lliteres i del regidor Sebastià Llodrà, on fa uns dies va arribar procedent d’Alaró, poble que l’havia acollida el passat dia 23 de juny.

La Flama del Canigó és una tradició catalana vinculada al solstici d’estiu que té lloc en diversos indrets cada any, entre els dies 22 i 23 de juny. Aquesta tradició comença amb la renovació del foc al cim d’aquest muntanya del Pirineu català i acaba amb l’encesa de les fogueres de la nit de Sant Joan després que la flama, duita per voluntaris, es reparteixi, enguany, per més de 3.000 pobles i ciutats.

Enguany el lema és “Enguany encenc la flama per tu”, en homenatge a tota la societat civil mobilitzada per superar la crisi global provocada pel covid-19.

La flama romandrà encesa uns dies a l’Espai 36 de Sant Llorenç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.