El C.D. Cardassar jugarà la Copa del Rei

No som gaire futboler, però crec que hem de donar l’enhorabona al C.D. Cardassar que, ahir, derrotà en la tanda de penals a la Penya Esportiva Sant Jordi després d’haver arribat al final del partit amb un empat a un gol i amb nou jugadors del Cardassar damunt el terreny de joc.Amb aquesta victòria el club llorencí es classifica per jugar la Copa del Rei.

L’equip dirigit per Miquel Ángel Tomás va estar format per Ángel Sánchez, porter que resultà clau en la victòria, Pau Soler, Tià Coll, Sergi Febrer (Abel Julve, min. 73), Biel Toni, Jaume Alzamora (Albert Cánaves, min. 66), Julià Llull, Jaume Fernández,  autor del gol, Javi López, Miguel (Jorge Alonso, min. 80) i Isaac Calvo (Tomeu Massanet, min. 54).

Enhorabona!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada