Fra Bartomeu Pastor Oliver, Fra Miquel Fornés Perelló, Tor, i Fra Pere Josep Vallespir Escandell, Tor, nous rectors solidaris de les Parròquies de la Transfiguració del Senyor d’Artà i de la Colonia de Sant Pere

Les parròquies la Transfiguració del Senyor d’Artà i de Sant Pere de la Colònia de Sant Pere de l’Arxiprestat de Llevant, van quedar vacant per la jubilació del seu titular, Mn. Joan Servera Terrassa. Tenint en compte les necessitats actuals el, Bisbe Monsenyor Sebastià Taltavull va decidir nomenar a Fra Bartomeu Pastor Oliver, Tor, rector solidari moderador; i Fra Miquel Fornés Perelló, Tor, i Fra Pere Josep Vallespir Escandell, Tor, rectors solidaris.
L’acte de jurament es va celebrar el passat dia 7 d’agost a Artà, durant l’ofici celebrat a Sant Salvador, el Bisbe va fer entrega de l’evangeli a Fra Tomeu Pastor, el nou rector solidari i moderador de les esmentades parròquies, juntament amb Fra Pere Vallespir i Fra Miquel Fornés. Acabada la missa els capgrossos d’Artà, en Xisquet i na Xisqueta, acompanyats dels Xeremiers d’Artà, ballaren per primera vegada a l’esplanada de darrera Sant Salvador, per mor de la situació de la Covid 19, i el públic assistent va agrair els balls.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada