Gran concert de la Banda de Música de Manacor a les Festes de Son Macià 2020.

Dimarts dia 11 d’agost, després del Pregó de les Festes de Son Macià 2020, i amb la presència del gegants Maciana i Macià, començava el concert de la Banda de Música de Manacor. Enguany, degut a les especials mesures de seguretat i de prevenció davant la pandèmia de la Covid 19, les bandes de música han hagut de limitar a un màxim de 30 músics. El director Eduardo Bernabéu, ha hagut de dividir la banda amb dos grups per tal de poder donar oportunitat a tots els músics, ja què, a més dels concerts , els assajos també es fan per separat. Al concert de Son Macià, va actuar el grup 2, que inclou els solistes més jovenets. I es va demostrar, tal i com ja m’havia comentat el director, que els dos grups funcionen molt bé, hi ha una gran compenetració entre els director i músics. I a més, els músics, tot i que el vent va fer volar algunes partitures, no deixaren de tocar en cap moment i demostraren (com a grans professionals) que s’havien après el concert de memòria.
El programa va ser el següent: Libertadores, marxa d’Oscar Navarro; Juanvi (pasdoble dianer) de Valor Llorens; Pérez Barceló (pasdobe) de Bernabé Sanchís; Juanito el Jarri (pasdoble) de Sánchez Navarro; Fiesta en Benidorm (marxa) de Domenech Pardo; El Bequetero (marxa) de Pascual Falcó; Rimando cha-cha-cha de Bebo Valdés; popurri de Pérez Padro; Highlights from «la oreja de van gogh».
Un fantàstic concert que el públic va agrair amb una gran ovació als músics i director, demanant un bis. Tancà el concert la Quinta sinfonía, mambo 5, de Beethoven i de Pérez Prado, músics i director amb el seu ritme i marxa, van fer ballar al nombrós públic assistent. Enhorabona als músics i director pel gran concert de Festes de Son Macià 2020.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada