Gran concert de la Banda de Música de Manacor a les Festes de Son Macià 2020.

Dimarts dia 11 d’agost, després del Pregó de les Festes de Son Macià 2020, i amb la presència del gegants Maciana i Macià, començava el concert de la Banda de Música de Manacor. Enguany, degut a les especials mesures de seguretat i de prevenció davant la pandèmia de la Covid 19, les bandes de música han hagut de limitar a un màxim de 30 músics. El director Eduardo Bernabéu, ha hagut de dividir la banda amb dos grups per tal de poder donar oportunitat a tots els músics, ja què, a més dels concerts , els assajos també es fan per separat. Al concert de Son Macià, va actuar el grup 2, que inclou els solistes més jovenets. I es va demostrar, tal i com ja m’havia comentat el director, que els dos grups funcionen molt bé, hi ha una gran compenetració entre els director i músics. I a més, els músics, tot i que el vent va fer volar algunes partitures, no deixaren de tocar en cap moment i demostraren (com a grans professionals) que s’havien après el concert de memòria.
El programa va ser el següent: Libertadores, marxa d’Oscar Navarro; Juanvi (pasdoble dianer) de Valor Llorens; Pérez Barceló (pasdobe) de Bernabé Sanchís; Juanito el Jarri (pasdoble) de Sánchez Navarro; Fiesta en Benidorm (marxa) de Domenech Pardo; El Bequetero (marxa) de Pascual Falcó; Rimando cha-cha-cha de Bebo Valdés; popurri de Pérez Padro; Highlights from «la oreja de van gogh».
Un fantàstic concert que el públic va agrair amb una gran ovació als músics i director, demanant un bis. Tancà el concert la Quinta sinfonía, mambo 5, de Beethoven i de Pérez Prado, músics i director amb el seu ritme i marxa, van fer ballar al nombrós públic assistent. Enhorabona als músics i director pel gran concert de Festes de Son Macià 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.