Incivisme a la platja de Sa Coma i manca de neteja a la zona marítima del pont de s’Illot

Tot i la minva ingent de turisme que hi ha hagut enguany, pel que es veu a les imatges que ens fa arribar un lector que vol conservar l’anonimat, l’incivisme continua ben present a les platges de Sa Coma.

Cada dia s’hi poden trobar residus perillosos, tant si parlam de plàstics pel mal que poden fer a la fauna marina, com si parlam de vidres que poden fer mal també a més a les persones.

Per altra banda, i tot i que no hi ha imatges però qui més qui manco que hagi nedat per la zona del pont de s’Illot se n’haurà temut que encara hi ha bona part de les restes que arrossegà la torrentada. No sabem si és a causa de que manca de recursos, o que a qui li pertoca (Desconeixem si les competències són de Madrid, Sant Llorenç, Manacor, Consell…) troba que encara no és l’hora de retirar-ho.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada