Emoticona’t

Un final d’estiu mogudet. El coronavirus ha tornat i amb molta força. Per això fan falta més que mai  passatemps lleugers com el que ofereix aquesta secció “emoticonada”. Avui tenim les no-festes patronals; la paradoxa de les tomàtigues d’aquest any; la resurrecció de Cala Nau (això sí, sense turistes i sense boies…); i l’humor particular de  míster Bauzà.

  1. LA PARADOXA DE LES TOMÀTIGUES

Com me va dir un company amb tota la raó: “Mai s’havia venut tant de planter de tomatigueres com enguany i alhora mai tantes tomàtigues”. I és que el confinament va treure el foraviler que tothom du a dins i va ser molta la gent que es va atrevir a sembrar tomàtigues al seu hort, però després va sobrevenir la duresa de l’ofici de pagès en forma de calabruix, que va espenyar totes les tomàtigues de l’hort i va fer que la gent acudís a la tenda a comprar les tomàtigues a grapades.

2. LES NO-FESTES PATRONALS

Al final no s’han fet festes patronals. Que sí, que no, que se faran en petit format… però al final res, s’ha optat per no arriscar. S’han sentit algunes veus discordants que demanaven almanco unes fetes en petit format, però en general la ciutadania pareix haver acceptat l’anul·lació de les activitats.

3. CALA NAU LLUEIX DE NOU BELLA

No sé si just ha estat cosa d’aquesta setmana però a la fi Cala Nau ha lluït increïble, amb la bellesa d’anys passats. I com podeu veure a la foto, ben amples! Això sí, algú (no sí si Costes o l’Ajuntament) podria afegir les dues boies que falten? Que el pobre vigilant es passa el sant dia al mateix racó renyant a les barques que entren cap endins aprofitant la falta de boies!

4. AIXÒ ÉS UN REI AIXÍ COM TOCA!

I el nostre José Ramón Bauzá posant la seva ja clàssica nota d’humor: “Qué suerte tenemos de tener la mejor monarquía del mundo entero”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada