Agraïment de la Policia Local de Manacor

COMUNICAT DE LA POLICIA LOCAL DE MANACOR
Després de l’accident de trànsit ocorregut la nit del passat 3 de setembre de 2020 a la localitat de Manacor i amb el resultat d’una persona ferida de gravetat, es vol posar en coneixement de la població de la localització del vehicle implicat i del conductor del mateix.
Des de de la Policia Local de Manacor volem agrair la implicació de totes les Forces i Cossos de Seguretat, Policies Locals, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil, així com de la col·laboració mostrada en tot moment per part de la ciutadania en general.
Agraïm també a l’agent de la Policia Local de Llubí per la localització del vehicle, del conductor del mateix i per totes les gestions realitzades al seu terme municipal.
El nostre més sincer agraïment per a tots.
Ja que ha estat fruit de la col·laboració entre les Policies Locals de la comarca, Guàrdia Civil,Cos Nacional de Policia; així com la destacada implicació dels ciutadans, es va aconseguir el capvespre d’ahir la localització, en primer lloc, del vehicle accidentat amb símptomes evidents, i posteriorment el titular del mateix en el terme municipal de Llubí.
Acte seguit, i aquell mateix capvespre, membres de la Policia Local de Llubí i de Manacor procediren a la detenció del conductor al qual se li imputen diversos delictes amb la Seguretat Viària, entre ells el declicte de lesions per imprudència, abandonament del lloc de l’accident, i conducció temerària, ja que va circular amb el vehicle presentant deficiències i danys considerables arribant a desplaçar-se des del terme municipal de Manacor fins a Llubí.
Que al conductor se’l va sotmetre a les proves establertes per a la detenció del consum de drogues tòxiques.
Durant el dia d’avui s’ha procedit a la presa de manifestació, així com a la confecció de les diligències oportunes. El pressumpte autor roman custodiat per la Policia Local de Manacor a l’espera de ser presentat en breu davant l’autoritat judicial.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada