Les obres del CEIP Punta de n’Amer de Sa Coma es troben en actiu

Les obres del CEIP Punta De n’Amer De Sa Coma, les quals ja es troben en actiu, es basen en una ampliació que permetrà dotar el centre de les infraestructures corresponents a una escola de dues línies.
L’ampliació preveu construir un edifici de planta baixa i planta primera amb un total de set aules polivalents a més d’espai per a menjador i càtering. Estarà situat perpendicularment a l’edifici d’Educació Primària actual, ocupant el pati arbrat existent entre el centre i la delimitació Nord.
Amb aquesta reforma l’escola ampliarà la seva superfície en 854 metres i passarà a tenir una superfície total de 2.854 metres. A més, complint amb la normativa que aplica la Conselleria a la construcció de nous centres i ampliacions, el nou edifici de l’CEIP Punta de n’Amer tindrà una qualificació energètica A, que certifica un consum energètic gairebé nul.
El projecte de reforma i ampliació de l’CEIP Punta de n’Amer de Sa Coma, a Sant Llorenç des Cardassar contempla les següents actuacions:
Ampliació de l’edifici d’Educació Primària amb un nou mòdul de planta baixa i planta primera situat en l’extrem nord de l’passadís interior. La nova construcció disposarà de tres aules polivalents, un menjador i un càtering a la planta baixa i quatre aules polivalents a la planta primera.
Nou nucli de comunicacions amb una escala i un ascensor adaptat ubicat a l’ampliació.
Nous nuclis de banys d’alumnat, personal docent, personal no docent i bany adaptat ubicats a l’ampliació. Nou porxo de jocs situat entre l’edifici de Primària i el d’Infantil, amb accés des del nou mòdul, des del pati de Primària (zona de la pista de bàsquet) i també des del pati d’Infantil.
Reforma de la zona afectada dels passadissos de l’edifici existent amb l’enderroc d’un despatx en planta primera i la instal·lació d’un vestíbul d’independència que connectarà els dos edificis.
El nou edifici disposarà de coberta, accessible a través de la nova escala on s’ubicaran les plaques solars i la maquinària de climatització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.