La “Nit d’Efak i de Foc” esdevé un èxit absolut d’assistència i una d’aquelles nits que es recorden durant dècades

La mestria i el sentiment que hi posaren els protagonistes a aquesta nit en memòria i per fer justícia a la figura i les paraules d’en Guillem d’Efak, convertiren a l’espectacle d’anit passada en un dels que hom guarda a la memòria durant molt de temps i que, com a cultura de qualitat que és, guanya valor amb el pas del temps.

L’acte començà amb les paraules de n’Elisabet Abeyà i del sempre precís Antoni Tugores i continuà amb la intervenció d’en Bartomeu Mestre “Balutxo” que acompanyà les seves paraules amb un excel·lent arxiu audiovisual al voltant del tema de “La mort d’en Jordi Roca”. Arribat a aquest punt, i per cloure la primera part de l’espectacle, n’Antoni Tugores feu un breu incís al voltant de la situació actual de les fosses de Son Coletes.

Tot seguit foren els representants de Gom Teatre juntament amb en Tomeu Matamalas i els seus músics, qui encetaren la part musical de la vetllada, que continuà amb les intervencions del grup d’en Biel Majoral. L’acte el va cloure, una altra intervenció de GOM Teatre i unes paraules d’agraïment que en Bartomeu Mestre cap al públic i tots els participants d’aquesta fantàstica nit.

L’Obra Cultural Balear de Manacor vol expressar una vegada més el seu agraïment a tots l’elenc de personalitats culturals que es reuniren per fer d’aquesta nit una de les nits més màgiques que es recordaran en molt de temps i que a més posa al seu lloc la memòria i la figura del genial Guillem d’Efak.

Tot seguit podeu veure els vídeos d’aquest espectacle (veureu que hi ha una cançó que es talla, però una espectadora ens va fer arribar el que va gravar ella i l’hem afegida sencera al tercer vídeo). Si en voleu veure unes imatges, picau aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada