Emotiocona’t

No sé jo si amb tant de virus ens podrem emoticonar gaire, però ho intentarem tot el que poguem, que falta fa. Avui el menú es basa en el mal temps llorencí, que retorna cíclicament; les teulades de l’església, un mal que ja dura; les beneïdes garroves, qui ho diria; les figues de cosines; i el reinici (normal?) de l’escola.

EL MAL TEMPS S’ENCABOTA AMB SANT LLORENÇ

Sempre que plou un poc fort un llorencí ja sempre mira preocupat el cel. La recent torrentada ens va marcar a tots i sembla que el temps de tant en tant ens ho vol fer recordar. La darrera… la setmana passada, quan va ploure de nou pilotes de gel al poble fent malbé més d’un arbre, teulada o cotxe. Ja ho sabeu… vius!

 

LA PERILLOSA TEULADA DE L’ESGLÉSIA

Que algú arregli la teulada de l’església! De fa temps es diu que està en mal estat, però l’avís definitiu ha estat la ventada de l’altre dia que va aixecar algunes teules de l’edifci fins a fer-les volar carrer avall. Definitivament necessita una reforma urgent!

PREUADES GARROVES… QUI HO HAVIA DE DIR!

Sovint circulen memes ben doiuts per les xarxes, però en aquest cas hem de reconèixer que l’han encertada. Amb sarcasme i humor, la frase ens ho diu tot: com han canviat les nostres vides i la nostra societat en poc més de quatre mesos amb el coronavirus.

 

SUS… A LES FIGUES DE COSINES!

Sempre és una bona notícia que neixin associacions al nostre poble i, si són d’un caire social tan urgent com aquest (la lluita contra el masclisme), encara més. Força a la nova aventura!

EL RETORN A ESCOLA

Ha començat de nou l’escola. Molts alumnes ja en frisaven (i alguns pares 😜😜😜 ), però ara faltarà veure com va. Les condicions són dures i tot plegat molt estrany per als nins i nines, però esperem que l’adaptació sigui ràpida  i no hi hagi gaire rebrots. Força a tots!

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada