Circular de catequesi 2020/2021

Estimats pares i mares.

Com sabem prou bé, aquest serà un curs estrany, marcat pel COVID-19. Per aquest motiu, he canviat la manera de fer la catequesi, al manco per enguany. La catequesi no la farem de forma presencial; és lo més segur per als nins i també per a les catequistes. Ara bé, no vull que els nins perdin el curs. Així doncs, vull donar el màxim de facilitats. En primer lloc, per a que el curs compti com a vàlid només exigiré que el nin o nina aprengui de memòria, a ca seva, una sèrie d’oracions bàsiques, i que vingui a 10 misses de dissabte o de diumenge (les que vos vagin millor), sempre acompanyats de vosaltres, els pares i mares; mai tot sols. Quan el nin s’hagi après les oracions i hagueu vingut a les 10 misses, el curs serà complet.

Per inscrivir-se, em podeu escriure un e-mail a la parròquia corresponent o, si no teniu e-mail o em voleu fer qualque consulta, també em podeu telefonar al meu mòbil. Per e-mail vos contestaré donant-vos la fulla d’inscripció que caldrà emplenar, enviant-vos també les oracions que el nin ha d’aprendre. També vos enviaré una petita cartilla que haureu d’imprimir i portar sempre que vingueu a complir amb les 10 misses. Al final de la missa que haureu assistit, haureu de passar a la sagristia i el capellà que hi hagi vos posarà un segell a la cartilla, per a que pugueu, així, acreditar la vostra assistència. Tant es poden apuntar els nins que enguany han de fer segon de catequesi, com els nins que han de començar el primer any.

E-mail de la Parròquia de Sant Llorençpsantllorenc@gmail.com

E-mail de la Parròquia de Son Carriópsoncarrio@gmail.com

E-mail de la Parròquia de Son Servera: psonservera@gmail.com

Número de telèfon652 087 930

Finalment, també he fet canvis per a les celebracions de les comunions. Enguany no hi haurà torns fixes; els pares em podran proposar les dates que els hi vagin millor, sempre i quan siguin compatibles amb l’agenda parroquial. Lo preferible seria, en aquest cas, que les comunions fossin individuals i no en grup, perquè així sempre serà més fàcil respectar l’aforament de l’església.

Esper que els vostres fills, malgrat les actuals circumstàncies adverses, puguin continuar aprenent en família a estimar Déu i als germans, com Jesús ens va ensenyar. Per això, vos deman a vosaltres, els pares i mares, el màxim d’implicació amb els infants, per favor, i més enguany que no podran tenir les sessions presencials amb les seves estimades catequistes.

Mn. Jaume Mercant Simó, rector.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada