Un comentari a “De la premsa: Sant Llorenç en la posició 1041

  1. Notòriament, els tres municipis mallorquins amb renda més baixa (Son Servera i Capdepera, a part de Sant Llorenç) van sacrificar gran part de la seva costa pel turisme de masses i es troben entre els que més han augmentat la seva població. Mentre que dels quatre municipis mallorquins amb renda més alta, cap té costa o si la tenen no l’han dedicada al turisme de masses, i el seu augment de població ha estat molt més modest (menys urbanització).
    Idèntic patró quan es comparen les Balears en el context de l’Estat. Als darrers 20 anys, coincident amb la intensificació del bicultiu turisme-urbanisme i després de batre rècords de visitants any rera any, hem passat de ser la tercera comunitat en renda a estar per davall de la mitjana. I pensar que encara n’hi ha que recepten més turisme i més urbanisme per sortir d’aquesta crisi.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada