El guitarrista i compositor manacorí Joan Bibiloni presenta un doble CD “Guitarra”

El passat divendres 2 d’octubre, el guitarrista, arranjador, compositor, i productor musical manacorí, Joan Bibiloni, va posà a la venda el doble CD «Guitarra», que és un recopilatori de 34 peces que ofereix multitud de significats a través del seu personal estil de composició i interpretació.

El repertori contempla conegudes peces i també material inèdit, i tot ell és una fina radiografia de la seva llarga trajectòria.
Grans músics com Jorge Pardo, Enric Mansfield, Larry Corryel, Alfonso Pérez, Molly Duncan o Concha Buika comparteixen creativitat en aquesta obra que ens regala el gran artista Joan Bibiloni.
Tot el material recollit al doble CD ha estat remasteritzat per Bibiloni per a aquesta ocasió, de manera que aquí tenim part del seu llegat musical mirant-lo amb ulls de present. L’edició inclou textos de Diego Manrique, Albert Puig, José Miguel López i Fernando Merino, QR amb accés a textos en anglès, fotos i una versió reduïda del tema “Joana Lluna”, que estrenà per primera vegada l’any 1982.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada