Estafes per Email.

Des de un temps ençà, hi ha molta de gent que a rebut, reb o rebrà emails (correus electrònics) que son estafes. Molts d’aquests entren a la carpeta de REBUTS, altres se’n van directament a la carpeta SPAM (o correu no desitjat). Hi ha gent que es creu o creurà aquests tipus de correus i cauran dins una llova.

Si us fitxau bé, les adreces dels email es repeteixen, o estan mal escrites. Tal com el correu, que estan mal redactats.

Uns te diuen que l’agència tributària te fa un abono de x euros, (com podreu veure a les fotografies). L’agència tributaria no t’avisa mai per correu.

o de bancs que te fan una transferència d’una suma important d’euros, qui se creurà que un banc te farà un abono de més de 41 mil euros?

 

o correus que te notifiquen multes de tràfic… les multes te venen per carta, indicant nº de matrícula, dia i lloc d’infracció. (Menys me la creuré ja que no tenc cotxe).

també que has estat seleccionat per obtenir uns premis…. i dic jo, si estic seleccionada i encara he d’emplenar un qüestionari?, fa que pensar…

Esper que us sigui d’ajuda la meva experiència rebent correus relacionats amb les estafes.

Pd: jo no hi he caigut en cap per molt temptadores que siguin algunes. :):)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.