La Plataforma pel Tren de Llevant s’ha reactivat

La Plataforma pel Tren de Llevant s’ha reactivat

Dimarts, 21 d’octubre, va haver-hi una primera reunió de membres de la Plataforma pel Tren de Llevant amb la intenció de reactivar la seva activitat reivindicativa. Després d’un llarg període d’inactivitat degut, en gran part, al desencís provocat per la nul·la resposta de les institucions, un grup de persones de la comarca (recolzats per una part dels antics membres de la Plataforma) tornen a plantejar la necessitat de reivindicar el tren com a mitjà de transport idoni per a millorar la connectivitat entre els pobles del Llevant i de la comarca amb Palma.

D’aquesta primera reunió ha sortit el compromís d’iniciar una ronda de contactes amb els batles de la comarca per valorar la vigència de la reivindicació i crear, en la mesura del possible, una estratègia comuna.

A partir d’aquests contactes individuals, i segons la resposta dels batles, es preveu tenir una reunió conjunta per planificar les possibles accions encaminades a aconseguir la tornada del Tren al Llevant de Mallorca.

2 comentaris a “La Plataforma pel Tren de Llevant s’ha reactivat

 1. L,article no ho especifica però si es reclama un tren modern així com toca tot el meu suport. Ara si es torna treure aquell antic projecte de tren poc pràctic no. Si s, ha de fer que es faci bé i així com toca (no just per dir que tenim tren) amb una inversió bona (no la fan a la península amb l,ave?).
  S,ha demostrat que és ben necessari i més busos (més colapse circulatori a les carreteres( no és la solució. Ara bé, som poc optimista. Si en temps de bonança van passar de nosaltres mentre sí feien km i km d,ave, ara amb la crisi que ve imagina

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
  • Amb la crisi que ve seguiran fent AVEs i sense fer ni un pam de tren a Mallorca. Si no ho fa una empresa de l’IBEX, no es fa.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada