2 cornalons.

La dimissió del president del Barça (J.M Bartomeu) i el sorteig de copa a on i pren part el carde.

El president del FC.Barcelona ha dimitit, 5 anys a on ha tengut coses bones(3 LLIGUES,4 COPES i 1 CHAMPIONS) però també fou el president quan fugí en Neymar i va venir Dembélé. Torí,Roma Liverpool… Lisboa (2-8) es desfé de L.Suarez, va ser el president quan el R.Madrid guanyà 3 champions i no va voler que tornàs Ney perquè ja havia fitxat a Griezmann. La moció, amb el suport de la Generalitat, engega E.Valverde i la gota que fa vessà el tassó EL BUROFAX DE MESSI jutgin vostès mateixos.

Es celebra el sorteig de copa i el proper 11-11-2020 l’equip aragonès CD. Epila trepijarà El Moleter.

AMUNT CARDE!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada