Sense incidents les visites al cementiri de Son Servera per la festivitat de Tots els Sants

Comunicat Ajuntament de Son Servera.
Tant el dissabte com el diumenge s’han respectat totes les mesures establertes en el protocol anti Covid i no hi ha hagut concentracions de més de 50 persones.
El dissabte i el diumenge de la festivitat de Tots els Sants s’ha desenvolupat sense incidents en el cementiri municipal de Son Servera. Després que Ajuntament i empresa concessionària establissin un protocol Covid per a prevenir la propagació del virus, tots els ciutadans que han visitat les instal·lacions han respectat les mesures establertes.
Així, no s’ha detectat cap aglomeració i tots els ciutadans han visitat als seus familiars difunts de manera escalonada. A més, també s’han respectat les estades màximes de 60 minuts i les distàncies de seguretat i màscara.
Durant els dos dies el cementiri ha estat vigilat en tot moment pels membres de Protecció Civil i Policia Local qui han controlat aforaments, resolt els dubtes dels visitants i assegurat que es respectessin totes aquestes mesures.
Un treball que des de l’Ajuntament volem agrair de manera especial i que ha estat imprescindible per a garantir que les mesures adoptades poguessin tenir l’efecte esperat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada