Continua l’incivisme als carrers del municipi

Que si els polítics per amunt que si els polítics per avall, que si “si jo comandàs…”, que si “aquests no fan res”. Totes aquestes queixes poden tenir, o no, la seva part de raó, però quan aquesta mateixa gent que tot el dia gemega dels altres és la primera que fa als carrers el que no faria a ca seva, perden tota la raó que poguessin -o no- tenir. En aquest cas el cas d’incivisme que un lector ens fa arribar es tracta, una vegada més, de la deixa indiscriminada de residus als carrers de la costa llorencina.Tot i que aquesta vegada es tracta d’això, s’ha de dir que just fa falta fer una volta a certs llocs del municipi, per comprovar com aquest aspecte cívic n’hi ha que no el tenen gaire per mà: excrements animals, papers… i ara la nova estrella, les màscares per combatre el virus, es poden trobar també tirades enterra a part o banda.

Es pot dir que no hi ha prou llocs a on dipositar el fems, es pot fer crítica constructiva en aquest i altres aspectes, però sempre predicant amb l’exemple i no fent justament el contrari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada