L’Ajuntament de Son Servera aprova una nova línia d’ajudes per a autònoms i petites empreses del municipi

El dijous 5 de novembre es va celebrar a Son Servera un plenari extraordinari urgent on, per unanimitat, es va aprovar l’obertura d’una nova línia d’ajudes municipals per a petites empreses i autònoms.
Aquesta convocatòria està dotada amb 100.000 euros, 75.000 procedents del pressupost de Festes i 25.000 euros del de Turisme.
Una mesura que pretén preservar i protegir el teixit empresarial del municipi i ajudar a tots els autònoms i petites empreses a que puguin continuar amb la seva activitat i continuar oferint el seu servei als ciutadans.
Les peticions es podran fer a partir de la publicació d’aquesta convocatòria al BOIB, després de l’exposició pública d’aquesta. Una vegada publicat es donarà un termini aproximat d’un mes per a fer les sol·licituds.
Es podran aconseguir fins a un total de 1000 euros per sol·licitud segons la situació de cada demandant. Per a poder optar a aquestes ajudes s’hauran de complir una sèrie de
requisits; així com tenir menys de cinc treballadors, tenir uns ingressos anuals de com a màxim 300.000 euros o haver reduït un 50% o més els seus beneficis a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.
La mesura es va adoptar amb la col·laboració i suport de tots els partits del consistori.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada