Reunió de la Plataforma pel Tren de Llevant amb el batles i batlesses de la comarca


 
Demà,‌ ‌dimecres,‌ ‌11‌ ‌de‌ ‌novembre,‌ ‌representants‌ ‌de‌ ‌la‌ ‌Plataforma‌ ‌del‌ ‌tren‌ ‌de‌ ‌Llevant‌ ‌es‌ reuniran‌ ‌amb‌ ‌els‌ ‌batles‌ ‌i‌ ‌batlesses,‌ ‌juntament‌ ‌amb‌ ‌altres‌ ‌representants‌ ‌dels‌ ‌equips‌ ‌de‌ ‌govern‌ ‌dels‌ ‌municipis‌ ‌de‌ ‌la‌ ‌comarca‌ ‌de‌ ‌Llevant.‌ 

 Aquesta‌ ‌reunió‌ ‌pretén‌ ‌donar‌ ‌a‌ ‌conèixer‌ ‌les‌ ‌propostes‌ ‌de‌ ‌la‌ ‌Plataforma‌ ‌així‌ ‌com‌ ‌aconseguir‌ un‌ ‌suport‌ ‌inequívoc‌ ‌dels‌ ‌ajuntaments‌ ‌afectats‌ ‌per‌ ‌fer‌ ‌realitat‌ ‌el‌ ‌projecte‌ ‌d’ampliació‌ ‌de‌ ‌la‌ ‌línia‌ ‌del‌ ‌llevant.‌ ‌Des‌ ‌de‌ ‌la‌ ‌Plataforma,‌ ‌agraïm‌ ‌la‌ ‌disposició‌ ‌de‌ ‌tots‌ ‌els‌ ‌representants‌ ‌polítics‌ ‌per‌ ‌dur‌ ‌a‌ ‌terme‌ ‌la‌ ‌reunió.‌ 

2 comentaris a “Reunió de la Plataforma pel Tren de Llevant amb el batles i batlesses de la comarca

  1. La idea és mantenir la via verda i fer el tren. Els terrenys expropiats donen per fer les dues coses.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada