Manacor continuarà confinat fins el 26 de novembre

COVID-19: El Govern prorroga les mesures per frenar la propagació de la COVID-19 a Manacor. Atesa l’evolució de la pandèmia de coronavirus, el Govern ha decidit prorrogar les mesures per frenar la propagació de la COVID-19 al nucli urbà de Manacor.
Per una banda, es prorroga el Decret 11/2020, de 28 d’octubre, de la presidenta de les Illes Balears, i es manté fins el 26 de novembre el tancament perimetral i les restriccions de mobilitat, les quals, a més, s’amplien. Enlloc de començar a les 24.000 ho faran a les 22.00 hores i s’estendran fins les 06.00 hores. D’altra banda, mitjançant resolució de la consellera de Salut i Consum, es permet a l’ajuntament autoritzar l’ocupació de la via pública per part dels establiments de restauració.

El decret i la resolució es publiquen i entren en vigor demà dijous, 12 de novembre.

Pel que fa a les dades epidemiològiques, aquestes mostren que si bé el dia 28 d’octubre la incidència acumulada a 14 dies era de 662 casos per 100.000 habitants i la taxa de positivitat era del 17,5 %, el dia 9 de novembre els indicadors havien baixat. Concretament, l’incidència acumulada era de 572 casos per 100.000 habitants i la taxa de positivitat, del 5 %.

Per continuar en aquesta línia de descens, el Govern considera adequat prorrogar aquesta situació de confinament perimetral i de limitació de moviment en horari nocturn mitjançant un Decret de la presidenta de les Illes Balears.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada