Bons resultats del Carde, empata a dins Sóller i es classifica per a la següent ronda de la Copa del Rei

Crònica Sóller-Cardassar

Primer temps sense gols al camp de Can Maiol de Sóller. A la segona meitat els sollerics posaven una diferència de 2-0 al marcador que el Cardassar va poder neutralitzar al darrer minut des del punt dels 11 metres, sumant d’aquesta forma un punt més.

Copa del Rei

Avui dijous el Carde ha aconseguit una fita històrica guanyant el partit que disputava al Moleter contra l’Épila aragonès després de guanyar per 4 gols a 3 a la tanda de penals, fet que li permetrà jugar la propera ronda d’aquest trofeu contra un equip de primera divisió, això sí, que en cap cas podrà ser ni Reial Societat, ni Athletic Club, ni Barça, ni Real Madrid.

Força Carde!

Un comentari a “Bons resultats del Carde, empata a dins Sóller i es classifica per a la següent ronda de la Copa del Rei

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada