Crònica: Cardassar-Épila

PREVIA DE LA COPA DEL REI ENTRE ELSLLORENCINS I ELS ARAGONESOS DEL ÉPILA. FAIG TOTA LA CRONICA EN MAJUSCULES PERQUÈ ÉS UNA FITA HISTÒRICA.

PARTIT:

MOLT IGUALAT AMB POQUES PERO CLARES OCASIONS PELS 2 EQUIPS, A ON ELS VISITANTS ACABAREN AMB 10 JUGADORS.

PRÒRROGA:

EL CARDASSAR TENGUÈ MES POSSESSIÓ I HIHAGUÉ UN ALTRE EXPULSAT VISITANT, PERÒ ACABAREN 0-0 I L’ELIMINATÒRIA ES JUGARIA A LA LOTERIA DELS 11 METRES.

PENALS:

S’ANAVA A LA TANDA DE PENALS QUE DONARIA EL PASSI A UN DELS 2 EQUIPS QUE ANAVEN MARCANT ELS SEUS LLANÇAMENTS FINS QUE APARAGUÉ UN ÀNGEL LLORENCÍ I ELS VISITANTS FALLAREN 2 PENALS (4-3) QUE ATORGAREN EL PREMI D’ENFRONTAR-SE A UN PRIMERA ALS LLORENCINS.

LA IL·LUSIÓ D’UN POBLE QUE FA 2 ANYS S’AIXECAVA PLE DE LLOT, DESAPAREGUTS, MORTS, FORA EL CAMP DE FUTBOL… PER LA TERRIBLE TORRENTADA ARA SERÀ VISITAT PER UN EQUIP DELS QUE NOMÉS VEIM PEL TELEVISOR.

UN CLUB MODEST D’UN POBLE PETIT DE LA ROQUETA ESTARÀ AL QUADRE DE LA COPA AMB ELS MES GRANS. ENHORABONA A UN VESTIDOR QUE SEMPRE HA CREGUT “NO SOM UN POBLE SOM UNA FAMÍLIA”. COM DIU EL CHOLO “PARTIDO A PARTIDO Y NUNCA DEJES DE CREER” ,A LA DIRECTIVA QUE DEU HAVER FET UNA FEINADA I COM NO A L’AFICIÓ. UNA ALTRA VEGADA ENHORABONA I GRÀCIES PER FER-NOS SOMNIAR.

GRAN CARDE!!!!!!

DILLUNS SE SABRÀ QUIN SERA L’EQUIP QUE S’ENFRONTARÀ ALS LLORENCINS NI R.M, NI BARÇA, NI REAL, NI BILBAO, UN DES ALTRES 16, ESPERAREM A DIA 16 DE DESEMBRE A VEURE QUI TREPIJARÀ ES MOLETER.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada