Convocatòria del Capítol Catedral de Mallorca per a la conformació del Cor Polifònic Mixt de la Catedral

El passat mes d’octubre, el Capítol Catedral de Mallorca va publicar la convocatòria per a la conformació del Cor Polifònic Mixt de la Catedral, el termini d’inscripció a les proves va finalitzar el 6 de novembre. El Cor tindrà com a director a Raúl Martínez Villanueva.
El grup coral tindrà com a principal objectiu participar en la celebració de l’Eucaristia dominical, així com altres celebracions d’importància en el calendari litúrgic.
La invitació a participar de la convocatòria es va fer extensiva als homes i dones que tinguin aptitud i qualitats segons les bases de la convocatòria. Així, els aspirants van haver de remetre al Degà President de Cabildo una instància acompanyada del Currículum Vitae, fent constar els estudis musicals i l’experiència vocal i / o coral, així com aquells documents que els aspirants considerin convenients i que acreditin el seu nivell de formació i experiència .
La selecció de veus dels participants es durà a terme el dissabte 14 de novembre entre les 10:00 i les 15:00 hores a la Catedral Mallorca. A causa de les restriccions per la COVID-19, els aspirants seran citats, per cordes, a hores diferents.
Les proves consistiran en: exercici de vocalització; interpretar dues cançons / lieder / chansons en diferents idiomes i estils de lliure elecció. Una ària d’oratori de lliure elecció. El tribunal podrà, a més, sol·licitar el següent exercici; una o dues lectures a primera vista.
Els aspirants que resultin seleccionats estaran obligats a participar en totes les sessions de treball que es realitzin per a la preparació de cadascuna de les actuacions de l’agrupació. Aquestes es realitzaran, preferentment, divendres a l’horabaixa o els dissabtes al matí. El director tindrà la potestat d’afegir sessions si així ho estima oportú. El cor haurà de realitzar 3 i / o 4 actuacions a el mes, en la missa dominical, així com en les principals celebracions de l’any litúrgic en què el Cabildo disposi la participació del cor.
El nou director musical, podrà prescindir de qualsevol dels components seleccionats per al Cor, si en el desenvolupament dels diferents assajos preparatoris o actuacions, s’observa negligència professional i / o personal o baix rendiment per part d’algun dels seus membres.
Raúl Martínez, ha dirigit en auditoris de la talla del “Palau de la Música” de València, en diverses ocasions; Seu de Mallorca, auditori del Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València; el “Teatre-auditori de Conca”; teatre auditori “Tama” d’Aldaia; “Auditori Nou” d’Alaquàs; Cinema-auditori de “La Unió “de Llíria; “Palau de Congressos” d’Eivissa; Mercat de Claustre del Carme de Maó, entre d’altres.
Director Raúl Martínez Villanueva

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada