L’Atlètic de Madrid s’enfrontarà al Cardassar a la Copa del Rei

Al sorteig de la Copa del Rei celebrat avui dematí a les 13 hores a l’estadi sevillà de La Cartuja, la sort ha volgut que el Cardassar s’enfronti el proper dia 16 de desembre, al camp de Es Moleter, amb l’Atlètic de Madrid.

10 equips procedents de l’eliminatòria prèvia, que la passada temporada jugaren a divisions territorials  (CE Cardassar, CD Rincón, Racing Murcia, Racing Rioja, CD Cantolagua de Sangüesa, Anaitasua FC de Azcoitia, UD Tomares, CD Marchamalo, Ribadumia y UD Buñol) s’han emparellat amb equips de primera divisió, a partit únic a celebrar al camp de l’equip d’inferior categoria.

Tot i que l’entrenador del Cardassar, Miquel  Àngel Tomàs havia mostrat preferència per l’Atlètic de Madrid i el capità de l’equip havia esmentat l’Osasuna, equip que ajudà al Cardassar després de la torrentada, serà l’Atlètic de Madrid qui visitarà el poble de Sant Llorenç.

Una fita històrica en el món del futbol del municipi.

5 comentaris a “L’Atlètic de Madrid s’enfrontarà al Cardassar a la Copa del Rei

  1. De tot d’una he cregut que era una broma, com el curtmetratge sobre la pilota d’or de les festes pratronals i virtuals d’enguany. Els de la meva quinta i els més vells recordaran que en Pedraza va venir a Es Moleter quan encara era de terra…
    “Els camins del Senyor…”

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada